Park Slope Penthouse

This full renovation of the top floor of a Park Slope apartment building was designed around a central kitchen; the complex yet highly functional layout allows for access to various storage solutions including upper and lower cabinets, full height pull-outs, washer-dryer, extra freezer drawers, a coat closet, and even a built-in dog crate -all seamlessly integrated with custom appliance panels to allow for easy passage to both ends of the apartment.

Project Details

The use of rift white oak and veneers lends a sleek and streamlined yet warm natural feel to the space. 

Living with it

The owners have a big friendly dog and wanted to incorporate a space for her to sleep that would be central yet contained; hence the built-in dog crate w/ perforated sliding door and several cut-outs for light, air, and personal contact. Being in close proximity to the dishwasher gives her a white noise machine as a bonus.

See our latest projects

  • Instagram

Get in touch

©2020 Hub Woodworks

 T 917.972.4431

info@hub-woodworks.com